Bingo Pinballs

This page was created on 2-26-2012

 

 

 

 

 

Well I don’t have any bingo pictures from this show to share right now, but maybe we’ll get lucky and find a few to post out here one day _ The bingos were definitely present: “Opvallend veel Gottlieb machines, maar ook mechanische flippers en enkele bingo machines.”

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Belgisch 2003

 

Belgisch Pinball Open 2003

 

Jonathan Joosten | 28 maart 2003 | 2439 keer gelezen

 

Op Zondag 16 maart werd tijdens de Collector Fantasies beurs in Mechelen het Belgisch Pinball Open georganiseerd door de NFV. De beurs werd op een nieuwe lokatie gehouden. Het betrof een enorm gebouw wat van buiten een beetje lijkt op de Rijnhal in Arnhem. Tegelijkertijd was er nog een grote rommelmarkt in hetzelfde gebouw. Voor de beurs was echter een aparte ingang, zodat de entrée snel en soepel verliep.

Klik op de foto voor een vergroting

Op de beurs zelf stonden, naast de onvermijdelijke NFV stand, zo’n 55 flipperkasten opgesteld waar werkelijk van alles tussen stond. Opvallend veel Gottlieb machines, maar ook mechanische flippers en enkele bingo machines. Verder werden er jukeboxen, platen, neons, nummerborden, kopruiten, printplaten, flipperonderdelen, manuals en allerhande “collectable” spullen te koop aangeboden. Achter in de hal was een flinke ruimte gereserveerd voor het flipperkampioenschap. Ook stond de nieuwste Stern flipperkast “The Simpsons Pinball Party” opgesteld, naast de eerder verschenen Simpsons flipperkast van Data East. Het nieuwe model trok de nodige aandacht en was voor velen waarschijnlijk een eerste kennismaking. Er werd dan ook veelvuldig op gespeeld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

~